Alun-alun Purwokerto


Kiriman dari Dwi Esti


tempe medoan

alunalun04

alunalun04

alunalun04

alunalun04

Iklan

6 responses to “Alun-alun Purwokerto

  1. wah dadi kangen mendoan es, slm di jepun, nembe 2 kali aku maem tempe, dadi barang langka nang kene he..he,miss u mendoan n all in kampus fabio. makasih yah…

  2. Aku sengaja biar pada kepengin ke purwokerto lagi dan ngumpul2. Ini bagian dari tugas EO gratisan nik..hehehe. Tapi maaf..mendoannya dah tal cuil…hehehe

  3. Walaaah… mendoane reeek… Tapi kok mung loro? Sebagian neng endi Es…?
    Puurwokertooo…
    Purwokertooo…
    Purwoookertooo….

  4. nang wetengku sam…hhaha…alun2nya wis cincing…dadi nek kudanan wis ra teles klambine. Bisa nonton bareng soale wis ana layar besar. Jerene sih hot spot area…tapi arep njajal…udan..hehehe. Kangen sam? kumpul yuk

  5. Iya Es… Aku kangen je karo Purwokerto… karo kangen touring jarak jauh ki… Kapan nih mau diadakannya… Pokoknya aku ikut deh, asal dipilihke waktu sing tepat…

  6. kanca kanca ..kepriwe angger pada reuni yoh…lebaran ngesuk…

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s